Explore the Unusual
Book an amazing stay

Amanhavis Hotel

Spain - Benahavis

€ 569
Price per room per week
Eliza was here
Book this accommodation instantly To the website
Belgium Eliza was here is available for Belgium To Belgian website
General
Facilities
Activities
Location
Conditions
Other info


Slapen in een sprookje? Verblijf dan in het Amanhavis Hotel in Zuid-Spanje. Of u nu kiest voor de sultankamer of de kamer van de sterrenwacht, alle 9 kamers zullen u doen genieten van een unieke en relaxte vakantie.

Alle 9 kamers zijn verschillend en hebben een eigen, unieke inrichting. De kamer van de sterrenwacht bijvoorbeeld heeft een exotische sfeer, warme kleuren, antieke meubelen, een verrekijker en zelfs  een glazen dak boven  het bed om te genieten van de prachtige sterrenhemel.

Alle kamers zijn vernoemd naar bepaalde personen die op hun eigen manier belangrijk zijn geweest in de Spaanse geschiedenis. De kamers zijn geschikt voor 2 tot 3 personen. 's Ochtends geniet u van een heerlijk ontbijt.

Het Amanhavis Hotel ligt in het zuiden van Spanje in de regio Andalusië. Hier is het vrijwel het hele jaar lekker weer, met een gemiddelde temperatuur van 25 graden. 's Zomers kan het er flink heet worden, maar gelukkig is de zee altijd dichtbij om lekker in af te koelen. De modaine badplaats Marbella en de historische Malaga liggen binnen rijafstand van het Amanhavis Hotel. Moeite waard om een bezoekje te brengen.

Het hotel ligt in het historische dorpje Benhavis en ligt dichtbij de kust. Het hotel ligt op loopafstand van de Marbella Golf Club. Je kan wandelend naar het authentieke witte dorp, bevind je onder de vriendelijke bevolking van deze streek en bewonder het mooie landschap.

Let op: De prijzen zijn gebaseerd op een 8-daagse vliegreis (vanaf Amsterdam), o.b.v. logies, inclusief een huurauto (incl. NoRisk Garantie) alsmede bed- en badlinnen. Voor de autohuur dien je in bezit te zijn van een geldige creditcard (met pincode indien afgegeven door bank) op de naam van de bestuurder.

To the website

Facilities

  • Parking (Free)
  • Pool (Outdoor)
  • Restaurant
  • Safe
  • Supermarket
  • Tourist Information
  • Wireless Internet / Wi-Fi

Activities

  • Beach
  • Golf course
  • Nature Park

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

Other info

Pets
Not allowed
Disabled people
Not suitable for disabled people
Check-in
14:00 hours
Check-out
12:00 hours
Cleaning fee
Included
Bed linens
Included
Baby cot
Not available
Breakfast
Not included (€ - price p.p.p.n.)
Tourist tax
Included

1 Standard Room

The Standard Room is suitable for 2-3 people. There is a double bed, a bathroom and the antique furniture give the room a warm atmosphere. Some rooms have a terrace. All rooms are different from each other.

Standard Room
€ 569

2 Superior Room

The Superior Room is also suitable for 2-3 people, but is a bit more spacious than the Standard Room. There is a double bed, a bathroom and antique furniture give the room a warm atmosphere. Some rooms have a terrace. All rooms are different from each other.

Superior Room
€ 619