Explore the Unusual
Book an amazing stay

Boat Hotel

Netherlands - Rotterdam

€ 159till€ 199
Price per room per night
Unfortunately this room is not available on these dates.
Request an offer without obligation - How does it work?
General
Facilities
Activities
Location
Conditions
Other info


Uniek: slapen op een historisch schip in hartje centrum Rotterdam! Dit schip heeft twee appartementen van 4 en 8 personen en is ook in één geheel te huur voor grote groepen tot 12 personen. De intimiteit van een appartement met de luxe van een hotel!

Boat-Hotel Rotterdam levert 'hotel-kwaliteit' met de intimiteit van je eigen appartement: met je groep je eigen ruimte, je eigen stek, heerlijk onder elkaar!

Het schip is opgedeeld in twee appartementen van respectievelijk 4 en 8 personen. Deze appartementen zijn middels een interne gang met elkaar verbonden. Het schip is dan ook uitermate geschikt als appartement voor grotere groepen (maximaal 12 personen).

Het eerste appartement (4 personen) bevindt zich in de voormalige schipperswoning. Hier tref je de scheepse sfeer van vroeger aan met een modern tintje. Dit appartement heeft twee slaapkamers met ieder een 2-persoonsbed, een badkamer met douche en toilet en een goede en ruime open keuken en woonkamer.

Het tweede appartement (8 personen) bevindt zich in het voormalig vrachtruim en mag vanwege zijn hoge plafonds als "loft" aangemerkt worden. Dit appartement heeft 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Tevens is er nog een 2- persoonsbedbank aanwezig in de woonkamer. Voorin het schip is een ruime badkamer met twee douches en twee aparte toiletten op de gang. De zeer royale U-vormige keuken en woonkamer zijn een genot om in te vertoeven met uw groep!

Het unieke 'Boat-Hotel Rotterdam' bevindt zich in hartje centrum van Rotterdam, midden in de historische haven; de Wijnhaven. Zo zijn vrijwel alle bezienswaardigheden die de stad biedt op loopafstand. Ondanks de centrale ligging is de omgeving toch een oase van rust. Het openbaar vervoer (metro, trein en busstation Blaak) bevindt zich op slechts 2 minuten lopen van het schip.

Boat-Hotel Rotterdam is gesitueerd op een historisch vrachtschip dat sinds 1917 veel noeste arbeid verricht heeft. In de winter van 2012 hebben de nieuwe eigenaren, die enorme liefhebbers zijn van klassieke schepen, dit schip geheel verbouwd en omgetoverd tot een zeer verrassend, modern en ruim appartement / slaapschip.

Het is ook mogelijk om het gehele schip voor €434,- per nacht af te huren.

Minimum van 2 aaneengesloten nachten is vereist bij elke overnachting.

Facilities

  • Parking (Paid)

Activities

  • Museum
  • Theme park
  • Zoo

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

Other info

Pets
Allowed
Disabled people
Not suitable for disabled people
Cleaning fee
Included
Bed linens
Included
Baby cot
Not available
Breakfast
Not included (€ - price p.p.p.n.)
Tourist tax
Included

1 Apartment (4/6 persons)

The first apartment consists of three parts: In the back are two rooms with two double beds. Right next to the room is the bathroom with toilet and shower. A staircase leads to the cockpit. The living room has a 6-seater dining table, internet access and a flat-screen television. The living room connects to the "patio-deck" where it is lovely to sit in the sun.

Apartment  (4/6 persons)
€ 159 till€ 199

2 Apartment (6/8 persons)

At the front is the bathroom with two showers. The living room is very spacious. Here is a large sofa that can also serve as a bed. There is also a sitting area with two comfortable armchairs and a table. Behind the living room are three bedrooms: two bedrooms with single beds and one with a double bedstead.

Apartment (6/8 persons)
€ 275
Meet Casper Wulfers
Your host at Boat Hotel
Contact me
To the website