Explore the Unusual
Book an amazing stay

Boat in Rotterdam

Netherlands - Rotterdam

€ 95till€ 125
Price per room per night
Unfortunately this room is not available on these dates.
Request an offer without obligation - How does it work?
General
Facilities
Activities
Location
Conditions
Other info


100% Logeren op z'n Rotterdamst
Rotterdam heeft veel te bieden en de beste manier om deze mooie stad 100% te beleven is vanaf het water, in het ritme van eb en vloed, op een authentiek en comfortabel schip.
Logeren op het water is voor iedereen een bijzondere belevenis, wij hebben ervaren dat het ook voor families met kinderen een uitermate geschikte logeerplek is.

U kunt kiezen voor Logeerboot Rotterdam Kralingen (op de stoere Maas, ongeveer 10 minuten van het Centrum) of voor Logeerboot Visithor in de oude stadshaven (Wijnhaven, Centrum).

Logeerboot Rotterdam Kralingen
U logeert op een voormalig Amsterdams IJ-veer (1911) in een uniek, comfortabel en sfeervol ingericht bootappartement (55m2) met dekterras (55m2). Geniet van de privacy, rust en het vrije uitzicht op de bedrijvigheid van de Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam. De boot ligt in de stoere Watertorenhaven, nabij de markante Watertoren, in een rustig woongebied met veel natuur en architectuur.

De boot is gerenoveerd met gevoel voor historie. Het appartement beschikt over een ruime salon, complete keuken, cv en houtkachel (met stookhoutjes), tv, audio apparatuur en WiFi. Logeerboot Kralingen is geschikt voor maximaal 5 personen.

Goede bereikbaarheid met auto, ov en watertaxi. Gratis parkeren naast de boot.

Als u liever logeert op een stoer werkschip in het centrum van Rotterdam, dan is Logeerboot Visithor een goede keuze.

Logeerboot Visithor (in de Wijnhaven, Rotterdam Centrum)
Logeerboot Visithor is een stoer werkschip dat is gebouwd in 1955. Na een liefdevolle verbouwing met behoud van de stoere nautische elementen biedt het schip ruimte voor 2 appartementen. Visithor I is geschikt voor 4 personen en Visithor II voor 5 personen, elk met eigen ingang en eigen dekterras.

Elk appartement bestaat uit een salon met volledig ingerichte keuken, badkamer en slaapruimte, alles centraal verwarmd. Er is ook een sfeervolle houtkachel en de stookhoutjes liggen klaar. Digitale tv, audio en WiFi zijn aanwezig. Visithor II beschikt over een extra kleine slaapkamer.

De Visithor ligt op een rustige plek in de Wijnhaven, vlakbij de Witte de Withstraat, Erasmusbrug en de koopgoot. De perfecte uitvalsbasis voor alles wat er te beleven is in Rotterdam. Overdag lekker pierewaaien in stad en haven, drankje drinken op je eigen dekterras op het water terwijl het Rotterdamse aan je oog voorbijtrekt of warm chillen bij de houtkachel in de winter.

Visithor I en Visithor II zijn afzonderlijk te huur, maar zijn ook samen geschikt als groepsaccommodatie voor 9 personen. Bijvoorbeeld voor uw familieuitje, reünie met vrienden/vriendinnen etc.

Goede bereikbaarheid met auto, ov en watertaxi. Betaald parkeren naast de boot of in een parkeergarage. Gratis parkeren in de buurt (op 10 minuten afstand) is mogelijk.

De eigenaar van de schepen, Eric van Emden is een recreatief toeristisch ondernemer in Rotterdam. Eric is dol op bootjes, water en havens en kan goeie tips geven over leuke plekken in de stad. De City map ligt voor u klaar!

Facilities

 • Decent Sanitation
 • DVD-Player
 • Internet
 • Ipod/Iphone Connector
 • Tourist Information

Activities

 • Bicycle Routes
 • Cinema
 • Market
 • Museum
 • Swimming Pool
 • Walking Routes
 • Zoo

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

Other info

Pets
After consultation
Disabled people
Not suitable for disabled people
Cleaning fee
Included
Bed linens
Included
Baby cot
Not available
Breakfast
Not included (€ 10 price p.p.p.n.)
Tourist tax
Included

1 Guest boat Kralingen

50 sqm outside deck and 50sqm inside with private entrance. Living room with kitchen, bathroom and bedroom with double bed (the living room has a sofa bed suitable for 2 extra persons), there is a fireplace and all rooms are equipped with central heating. There is a TV with DVB with DVD player. WiFi available. Suitable for up to 4 people.

Guest boat Kralingen
€ 95 till€ 125

2 Visithor I, entrance of apartment I

Living room with kitchen, bathroom and bedroom with double bed (living room has a sofa bed suitable for 2 extra persons), there is a fireplace and all rooms are equipped with central heating. There is a TV with DVB with DVD player. WiFi available. Suitable for up to 4 people.

Visithor I, entrance of apartment I
€ 95 till€ 125

3 Visithor II, entrance

Living room with kitchen, bathroom and bedroom with double bed (living room has a sofa bed for 2 extra persons), and there is a small extra bedroom. There is a fireplace and all rooms are equipped with central heating. There is a TV with DVB with DVD player. WiFi available. Suitable for up to 5 people.

Visithor II, entrance
€ 95 till€ 125
Meet Eric van Emden
Your host at Boat in Rotterdam
Contact me
To the website
0655186473