Explore the Unusual
Book an amazing stay

Houseboat in Languedoc-Roussillon

France - Villedubert

€ 951
Price per room per week
Belvilla
Book this accommodation instantly To the website
General
Location
Conditions


Deze voormalige handelsschuit ligt op een prachtige locatie aan het beroemde Canal du Midi dat is opgenomen in de UNSECO Werelderfgoedlijst. De uiterst ruime woonboot garandeert een heel unieke vakantie met overdag uitzicht op de omliggende natuur en voorbijvarende vakantieboten, en ’s nachts een prachtige sterrenhemel.

De gerenoveerde handelsschuit werd vroeger, in de jaren ’30 van de vorige eeuw, gebruikt in België en Frankrijk. In 2005 is het volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een modern en comfortabel huisje op het water. Het heeft een prachtige ruime keuken en eetkamer, biedt slaapplaats aan zes personen en is van alle moderne gemakken voorzien. Bovenop het schip vind je een overdekt terras met mooi uitzicht op het water. Er is zelfs een klein tuintje aan wal.

Er zijn talloze activiteiten en uitstapjes te ondernemen in de directe omgeving van de woonboot, met de fiets of auto. Zo ligt vestingstad Carcassonne op zo’n 20 minuten rijden, of bezoek de Kathaarse burchten en kastelen. De kloof en grotten van Cabrespine zijn ook erg indrukwekkend. Er is teveel om op te noemen.

Een verblijf op de boot wordt afgeraden aan families met kinderen onder de 7 jaar, of gezinnen met kinderen die nog niet kunnen zwemmen.

To the website

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

1 Houseboat for 6 people

Houseboat for 6 people
€ 951