Explore the Unusual
Book an amazing stay

Akkermans leisure & golf

Belgium - Stokkem

€ 100till€ 139
Price per room per weekend
Unfortunately this room is not available on these dates.
Request an offer without obligation - How does it work?
General
Activities
Location
Conditions
Other info


Een vakantie op een kampeervlot is een unieke ervaring. Op het vlot kunt u in alle rust genieten van de prachtige natuur. (Van april t/m oktober). De fluitende vogels en het kabbelende water zorgen voor de geluiden, die helemaal passen bij deze vakantie. Ook zag u de zon nog nooit zo mooi ondergaan. Naast de rust, staat ook het avontuur centraal tijdens deze vakantie. De vlotten zijn alleen bereikbaar met de Canadese kano.

Het idee van de kampeervlotten is 'back to basic'. Het kampeervlot bestaat uit stevige boomstammen, veilig drijvend op vaten. De vlotten zijn 25 vierkante meter groot, met daarop een houten hut van 12,5 vierkante meter. Er is ruimte voor maximaal vier volwassen of met kinderen eventueel vijf personen. Voor het dichtstbijzijnde toilet moet u zo'n vijf minuten kanoën.

De vaste, afsluitbare overkapping zorgt voor afdoende bescherming tegen een regenbui. De vlotten liggen op ruime afstand van elkaar, zodat uw privacy is gewaarborgd. De Canadese kano is bij de prijs inbegrepen, net als tal van accessoires die nodig zijn voor een ontspannen, maar avontuurlijk verblijf op een kampeervlot.

Alle gasten krijgen stoeltjes naar gelang het aantal personen mee voor op het vlot, met daarbij een evenredig aantal kampeermatrasjes. Verder bestaat het pakket uit twee éénpits camping-gaz brandertjes, een camping-gaz lantaarn, een doosje lucifers, bijbehorende camping-gaz tankjes, een jerrycan voor drinkwater, een jerrycan voor afvalwater, een vuilniszak (papier en glas graag gescheiden houden), een tentvegertje en een toiletemmer voor noodgevallen.

De ligging van de kampeervlotten is prachtig. De vlotten liggen midden in de vrije natuur en zijn alleen per kano te bereiken. Er kan tevens gekozen worden uit drie leuke locaties in Nederland; De Heen in Noord-Brabant, Marnemoende in Utrecht en De Cleypoel in Rijpwetering, Zuid-Holland.

De bedenker van het concept 'Kamperen op het water' is Jos Akkermans. De Heen, Marnemoende, De Cleypoel en De Wissen zijn de enige locaties waar het mogelijk is om op een vlot te kamperen.

Activities

  • Canoeing
  • Nature Park

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

Other info

Pets
Allowed
Disabled people
Not suitable for disabled people
Cleaning fee
Included
Bed linens
Not included (€ -)
Baby cot
Not available
Breakfast
Not included (€ - price p.p.p.n.)
Tourist tax
Included

1 Camping raft

The camping raft consists of sturdy trunks and it is safely floating on barrels. The rafts are 25 square meters in size, with a wooden hut of 12.5 square meters. There are chairs and camping mattresses. There is a gas stove available. Suitable for 4 adults.

Camping raft
€ 100 till€ 139
Meet Jos Akkermans
Your host at Akkermans leisure & golf
Contact me
To the website