Explore the Unusual
Book an amazing stay

Controversy Tram Inn

Netherlands - Hoogwoud

€ 60
Price per person per night
Unfortunately this room is not available on these dates.
Request an offer without obligation - How does it work?
General
Activities
Location
Conditions
Other info


In het pittoreske Noord-Hollandse Hoogwoud vindt men wel een heel bijzondere boerderij: de Controversy Farm. Geen gewone boerderij, deze heeft namelijk de beschikking over een nieuwe en compleet ingerichte treinwagon van ruim 21 meter lang en 2 originele trams omgebouwd tot 3 zeer luxe appartementen welke allen ingericht zijn in een eigen uniek landen- thema! De thema's zijn in de stijl van de landen Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië en er is gratis wifi!

Een geheel nieuw compartiment van ruim 21 meter lang en 2 meter 60 breed met een overdaad aan luxe staat compleet tot uw beschikking. U slaapt in een ruim bed (in de vorm van een boot) met afmetingen van 1.65 meter bij 2.10 meter.

In de "livingroom" is een groot scherm met beamer geplaatst, er is verwarming maar ook airconditioning, de gehele trein is geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing en als klap op de vuurpijl is er een ruime jacuzzi voorzien van whirlpool en jetstreams die, om het nog unieker te maken, geplaatst is in een omgekeerde sombrero.

De trein is dus voorzien van een overdaad aan luxe en dit alles in Mexicaanse sfeer. Geschikt voor maximaal 4 personen. Alleen in de bestuurderscabine mag gerookt worden.

Op het zeer originele DAF-terras, wat bovenop het dak van het treinstel staat, kunt u in de cabine van een DAF truck genieten van het prachtige uitzicht over de omgeving.

Beschrijving tramcompartimenten
In de tuin van de boerderij aan de Koningspade staan twee trams die gereden hebben in Duitsland en Amsterdam. Deze zijn omgebouwd tot drie zeer luxe appartementen waar vrijwel alles in aanwezig is.

De compartimenten zijn onderverdeeld in 3 landenthema's: Italië, Frankrijk en Groot-Brittannië. Elk appartement is van alle gemakken voorzien; een luxe douche, toilet, cd/dvd speler, wekkerradio, oven, koffiezetapparaat en een keuken met een koelkast. De compartimenten kunnen verwarmd worden door middel van de aanwezige gaskachel met vuurhaard en u slaapt in een tweepersoonsbed.

's Morgens krijgt u een heerlijk ontbijt in de stijl van uw appartement. Twee van de drie compartimenten zijn geschikt voor maximaal 2 personen, één is geschikt voor 4 personen. In dit volledige, 22-meter lange  tramstel heeft u de beschikking over 2 tweepersoonsbedden zodat de kinderen in dezelfde tram slapen.

Het pittoreske dorpje Hoogwoud ligt 20 kilometer vanaf Alkmaar, er is genoeg te doen in de omgeving en natuurlijk is de kust vlakbij.

Wilt u liever gewoon een keertje rondkijken? Dat kan natuurlijk ook, voor groepen van minimaal 15 personen (maximaal 30) verzorgd de Controversy Farm rondleidingen op de unieke boerderij. Tijdens deze rondleiding ziet u alle ins en outs van de Controversy Farm, inclusief koffie met gebak of hapjes, frisdrank en een videofilm over Controversy.

Activities

  • Beach
  • Canoeing
  • Golf course
  • Museum

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

Other info

Pets
Not allowed
Disabled people
Not suitable for disabled people
Check-in
16:00 hours
Check-out
12:00 hours
Cleaning fee
Included
Bed linens
Included
Baby cot
Not available
Breakfast
Included
Tourist tax
Included

1 Train

Train
€ 200

2 Tram

There is a shower, toilet, gas heater, radio, oven, coffee machine and a kitchen with a refrigerator. You sleep in a double bed. Two compartments are suitable for 2 persons and one compartment for 4 people.

Tram
€ 60
Meet Irma
Your host at Controversy Tram Inn
Contact me