Explore the Unusual
Book an amazing stay

The Fallen House

Netherlands - Uffelte

€ 375till€ 450
Price per room per weekend
Janneke van den Engel
Book this accommodation instantly To the website
General
Facilities
Activities
Location
Conditions
Other info


Let op: Het Fallen House is alleen te boeken vanaf 2 overnachtingen.

Aan de rand van Kampeerterrein de Blauwe Haan is iets bijzonders gebeurd:

'Project Arthouses Drenthe'. Er zijn kunstzinnige appartementen ontworpen en gebouwd. In de bossen van zuidwest Drenthe vindt u een zeer bijzonder verblijf wat is ontworpen door een kunstenaar. Het kunstzinnige en verrassende heeft de prioriteit.

Het Fallen House. Een omgevallen huis waar alles schots en scheef is. Even ben je duizelig als je binnen komt 'van al het moois wat je ziet'. De vloer lijkt zelfs scheef, maar dat is optisch bedrog. De kunstenaar Wouter Dijk, heeft ook de inrichting bedacht. Fleurige meubelen maken een contrast met de basic witte en grijze wanden van het verblijf. Maar dit is niet voor niets, want met RGB led-verlichting kan het huis elke kleur krijgen die u wenst.

Beschrijving Hidden House  
Naast de unieke bungalow Het Fallen House beschikt Kampeerterrein de Blauwe Haan ook over het Hidden House. Logeren in het Hidden House is een ware verrassing. Wat je ziet is een vervallen Plaggenhutje op de hei en waar je logeert is een moderne zeer ruime living met alle gemakken onder de grond! Nu ook als B&B te boeken.

Arthouse Het Fallen House is zeer bosrijk gelegen. Fiets- en wandelroutes starten vanaf de camping. Het dorp Uffelte ligt op 2.5 km en het dorp Havelte op 5 km. Hier zijn o.a. winkels. De steden Meppel en Steenwijk liggen op 15 km afstand. Daarnaast kan men in de buurt ook de hunebedden bekijken of op bezoek gaan in een vlindertuin.

Kampeerterrein de Blauwe Haan is opgericht in 1963 door Jan en Lies van den Engel. Inmiddels runt Janneke, de kleindochter samen met haar ouders het bedrijf. Een echt familiebedrijf dus. Zeer persoonlijk en gemoedelijk.

Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.

To the website

Facilities

 • Bicycle Rental
 • Decent Sanitation
 • Fresh bread service
 • Playground
 • Recreation Team (seasonal)
 • Sauna

Activities

 • Bicycle Routes
 • Climbing (Outdoor)
 • Horse Riding
 • Walking Routes
 • Zoo

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

Other info

Pets
Not allowed
Disabled people
No extra facilities for disabled people
Check-in
15:00 hours
Check-out
11:00 hours
Cleaning fee
Not included, mandatory (€ 55)
Bed linens
Not included (€ 10)
Baby cot
€ 8
Breakfast
Not available
Tourist tax
Included

1 The Fallen House

The Fallen House has 3 bedrooms (one upstairs with boxspring 2 x 90 x 200 and 2 bedrooms downstairs with bunk bed 140 x 200), kitchen with dishwasher, Nespresso coffee machine, bathroom with shower, toilet and sink, vide with whirlpool and lounge chair, TV / DVD / radio available, private garden with lounge furniture, ultra-modern six-person hot tub and infraredsauna! Suitable for up to 6 people.

The Fallen House
€ 375 till€ 450