Explore the Unusual
Book an amazing stay

Holiday home

Italy - Uzzano

€ 450till€ 850
Price per room per week
Unfortunately this room is not available on these dates.
Request an offer without obligation - How does it work?
General
Facilities
Activities
Location
Conditions
Other info


De boerderij ''Gli Asini Felici'' (De Gelukkige Ezels) ligt midden tussen de wijnvelden, olijfgaarden en bossen tegen de uitlopers van de Apenijnen op circa 450 meter hoogte en heeft een prachtig uitzicht over het dal van Pescia en Uzzano (provincie van Pistoia). In deze authentieke Italiaanse boerderij zult u genieten van een heerlijk verblijf.

''Gli Asini Felici'' is bergachtig gelegen tegen de voet van de Apenijnen. In de prachtige omgeving vindt u onder andere een meer, uitgestrekte bossen, maar ook echte Italiaanse steden, zoals het antieke Pescia, het historische Pucca en het wereldberoemde Pisa.

De boerderij is volledig ecologisch gebouwd en dus zeer milieuvriendelijk. Op het terrein vindt u allerlei soorten dieren, waaronder een paar gezellige ezels. Het is ook heerlijk om hier te wandelen, dit kan met of zonder ezels en Nederlandse gids.

Er kunnen wijnproeverijen en kooklessen worden georganiseerd en u kunt genieten van de rijke gastronomie van de streek, die bestaat uit een ruime keuze aan vlees en vleeswaren, verse en belegen kaassoorten, vele soorten groenten en peulvruchten, olie extravergine, wijn, Vin Santo en vele andere heerlijkheden, die u zult ontdekken gedurende uw verblijf hier, terwijl u wordt omgeven door prachtige landschappen en eenvoudige, gastvrije en vriendelijke bevolking.

Er zijn twee appartementen. De Fornellino en de Fontana.
Fornellino is een kleiner appartement (circa 23 m2 ) bestaande uit een kleine zitkamer met slaapbank.Eventueel kan daar nog een 1-persoonsbed bijgezet worden.Een ruime badkamer en op de eerste verdieping een kleine slaapkamer met een tweepersoons bed.Verder is er een buitenkeuken en een pergola, waaronder gegeten kan worden.

Fontana is het grootste appartement (circa 70 m2) en bestaat uit een grote keuken (met open haard) ,die met een brede open doorgang verbonden is met de ruime zitkamer waar zich ook een slaaphoek bevindt met een tweepersoonsbed en een ruime badkamer. Het appartement is zeer smaakvol ingericht met een mix van Italiaans, Nederlands en Aziatisch antiek. Door middel van een gordijn kan eventueel nog een slaapruimte gecreëerd worden met twee eenpersoons bedden.Voor de keuken is een pergola, waar heerlijk buiten gegeten kan worden.

Prijs is excl. € 40,00 (Fornellino) of € 50,00 (Fontana) schoonmaakkosten.

Facilities

  • Barbecue
  • Pool (Outdoor)

Activities

  • Beach
  • Bicycle Routes
  • Golf course
  • Horse Riding
  • Museum
  • Thermal Pools
  • Walking Routes

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

Other info

Pets
Allowed
Disabled people
Not suitable for disabled people
Check-in
16:00 hours
Check-out
10:00 hours
Deposit
€ 150
Cleaning fee
Not included, mandatory (€ 50)
Bed linens
Not included (€ 15)
Baby cot
€ -
Breakfast
Not available
Tourist tax
Included

1 Fontana Apartment

This is the largest apartment (approx. 70 m2) and consists of a large kitchen with fireplace. This is a large open passage connected to the living room where there is also a sleeping area is a double bed and spacious bathroom. By means of a curtain optionally a sleeping area can still be created.

Fontana Apartment
€ 450 till€ 850

2 Fornellino Apartment

Fornellino is a smaller apartment (23 m2), consisting of a small living room and spacious bathroom on the 1st floor and a small bedroom with a double bed, this is also a double cot available. There is an outdoor kitchen and pergola, which can be eaten.

Fornellino Apartment
€ 450 till€ 850
Meet Doesjka Korthals
Your host at Holiday home
Contact me
To the website