Explore the Unusual
Book an amazing stay

Hotel de Stokerij

Belgium - Oudenburg

€ 136
Price per room per night
Unfortunately this room is not available on these dates.
Request an offer without obligation - How does it work?
General
Facilities
Activities
Location
Conditions
Other info


Bij Hotel de Stokerij kan je overnachten in bijzondere hotelkamers. Een aantal kamers hebben zelfs een eigen jacuzzi. Beleef een unieke vakantie en kom naar het mooie België. Ook kan je hier overnachten in een romantische woonwagen, de 'Gipsy Express'.

Hotel de Stokerij heeft een uitstekende ligging midden in het groen tussen Oostende en Brugge; een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen per fiets of per auto. Geniet van de omgeving, de accommodatie en natuurlijk van elkaar...

De woonwagen is voorzien van een Enclove bed met romantische sterrenhemel. In de badkamer vindt u een dubbele jacuzzi met lichtleds, heerlijke etherische oliën en badmantels. Natuurlijk zijn er ook een toilet en een aparte douche.

Verder beschikt de woonwagen over airco, een minibar, een koffiezetapparaat, een TV met DVD-speler, internet, een radio en een wekker. U kunt genieten op uw eigen terras met uitzicht op de polders. Vanuit uw kamer kunt u telefonisch een heerlijke ontbijtmand bestellen zodat u lekker lang in bed kunt blijven liggen.

Gelegen in het Brugse Ommeland met veel groen. Rust en stilte zijn hier troef. Brugge is 20 min. van het hotel af per auto. Oostende ligt op 15 min rijden.

Op het landgoed staat ook een uniek nieuw gebouwd hotel (1991), aangekleed met sublieme curiositeiten. Met 10 unieke, luxueuze kamers waarvan 6 met whirlpool in de kamer, 2 kamers met dubbele whirlpool op gelijkvloers en aangepast voor rolstoelgebruiker.

Bij een boeking van de Gipsy Express of hotelkamers zijn het bedlinnen en handdoeken inbegrepen. Daarnaast kan je ook gratis gebruik maken van badmantels en badslippers. Ook het ontbijt is inbegrepen.

Facilities

  • Restaurant
  • Sauna

Activities

  • Beach
  • Bicycle Routes
  • Nature Park
  • Pitoresc Villages
  • Walking Routes

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

Other info

Pets
After consultation
Disabled people
Extra facilities for disabled people
Cleaning fee
Included
Bed linens
Included
Baby cot
Not available
Breakfast
Included
Tourist tax
Included

1 Gipsy Express

Who does not know them? Gypsies who travel the world in their caravans. Completely free to go wherever they want. Come and stay in this luxurious caravan. There are few things in the world that are more relaxing than waking up while overlooking a meadow with grazing cows. The wagon has a double whirlpool!

Gipsy Express
€ 180

2 Romantic room

Choose one of the unique hotel rooms and have a great time. Six of the ten rooms have a jacuzzi.

Romantic room
€ 136
Meet Familie Schaek - Breda
Your host at Hotel de Stokerij
Contact me
To the website