Explore the Unusual
Book an amazing stay

Grondulows Heeten - Koe in de kost

Netherlands - Heeten

€ 355till€ 555
Price per accommodation per weekend
Unfortunately this room is not available on these dates.
Request an offer without obligation - How does it work?
General
Facilities
Activities
Location
Conditions
Other info


Bij Koe in de Kost beleef je de boerderij en het platteland met al je zintuigen: genieten van een prachtig uitzicht op de weilanden, kalfjes de fles geven, zachte konijntjes knuffelen, met je handen wroeten in de aarde en Truus helpen in haar moestuin. Of lekker spelen in het hooi en crossen op de skelter. Kom slapen en ervaar het echte boerenleven!

Bij Koe in de Kost verblijf je in een Grondulow. Je slaapt onder een grasdak, of geniet vanuit je bad van de boomstammenhemel. De Grondulows staan midden in het weiland, pal naast de koeien die hele dagen loom staan te grazen. Tussen alle koeien loopt ook jouw 'eigen' koe! Je kan haar volgen en boer Frans helpen met het verzorgen van zijn kudde koeien. Maar ook voor de rust en de prachtige natuur zit je goed!

De ecologische Grondulows zijn voorzien van alle gemakken: compleet ingerichte keuken, zithoek met een duurzame kachel, uitgebreide badkamer en heerlijke bedden voor een goede nachtrust. Het prachtige uitzicht en de moderne, comfortabele accommodaties bieden jou een unieke kans om het boerenleven op en top te ervaren.

Indeling: ruime woonkamer en keuken, met uitzicht op de weilanden. Aansluitend privé terras op het zuiden. Badkamers met bad, aparte douche, wastafel. Apart toilet. Twee of drie slaapkamers met een extra badkamer, afhankelijk van type Grondulow (5persoons of 8persoons).

Koe in de Kost is gelegen aan het Overijssels Kanaal, tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle. Bij Koe in de Kost slaap en leef je op de boerderij van Frans en Truus Alferink in het Overijsselse Heeten, vlakbij de Veluwe en de Sallandse Heuvelrug.

De Grondulows zijn uniek in Nederland. Het is een eigen ontwerp boer Frans en boerin Truus. Er zal vast wel ergens op de wereld iets staan wat er een beetje op lijkt, maar de boer en boerin hebben het helemaal zelf bedacht. Het is niet afgeleid van een bestaand ontwerp maar geïnspireerd door hun oude ‘jappelkoele’. Dat is het Sallandse woord voor een aardappelberging, warm in de winter en koel in de zomer.

Facilities

 • Bicycle Rental
 • Conference Room
 • Decent Sanitation
 • Playground
 • Wireless Internet / Wi-Fi

Activities

 • Bicycle Routes
 • Castle
 • Fishing
 • Horse Riding
 • Mountainbiking
 • Museum
 • Playground
 • Swimming Pool
 • Walking Routes

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

Other info

Pets
Allowed
Disabled people
Extra facilities for disabled people
Deposit
€ 100
Cleaning fee
Not included, mandatory (€ 50)
Bed linens
Not included (€ 7)
Baby cot
€ 10
Breakfast
Not available
Tourist tax
€ 1 price p.p.p.n.

1 Grondulows - 5 persons

The ecological Grondulows are equipped with all comforts: fully equipped kitchen, seating area with a durable stove, extensive bathroom and comfortable beds for a good night sleep. The stunning views and modern, comfortable accommodation offers you a unique opportunity to experience a peasant life.

Grondulows - 5 persons
€ 355 till€ 555

2 Grondulows - 8 persons

The ecological Grondulows are equipped with all comforts: fully equipped kitchen, seating area with a durable stove, extensive bathroom and comfortable beds for a good night's sleep. The stunning views and modern, comfortable accommodation offers you a unique opportunity to experience a peasant life.

Grondulows - 8 persons
€ 440 till€ 650
Familie Alferink
Meet Familie Alferink
Your host at Grondulows Heeten - Koe in de kost
Contact me
To the website
0624499246