Explore the Unusual
Book an amazing stay

Loft 'Het Kookpunt'

Belgium - Hasselt

€ 120till€ 150
Price per room per night
Unfortunately this room is not available on these dates.
Request an offer without obligation - How does it work?
General
Facilities
Activities
Location
Conditions
Other info


Huur nu je eigen loft! Vroeger een antiekzaak, nu een prachtig restaurant met overnachtingsmogelijkheid. Hier gaan design en klassiek hand in hand. De nieuwe loft, met eigen toegang, is gelegen in het voormalig 15de eeuwse koetshuis van het Hemelrijk. Volgens de legendes is dit het adres waar voor het eerst openbaar jenever geschonken werd.

De loft beschikt over een LCD-televisie, dvd-speler, hifi met ipod-aansluiting, Wifi, Nespresso apparaat, minibar, airco en een kluis.

De design inrichting in zwart-wit contrasten straalt rust en passie uit. Voor wie graag veel ruimte heeft,  u krijgt hier vier maal de oppervlakte van een gemiddelde normale  hotelkamer! Het terras van 8 m2 is ideaal om buiten te genieten van een lekker flesje wijn of champagne. Deze kunt u kiezen uit de wijnkast, waar steeds een aantal flesjes aanwezig is.

De ligging is ideaal, midden in het compacte stadscentrum, zodat alles binnen wandelafstand te bereiken is. De loft is per auto bereikbaar voor check-in en beschikt over een gratis beveiligde parking op 100 meter.

't Kookpunt is het oudste gebouw in Hasselt waarin u kunt overnachten.  

Vanaf 18 uur en op zondag is het mooiste parkje van de stad afgesloten en enkel ter beschikking voor de gasten van restaurant Kookpunt en Kookpuntloft.

Facilities

  • Mini-Bar

Activities

  • Museum
  • Nature Park
  • Theme park

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

Other info

Pets
After consultation
Disabled people
Not suitable for disabled people
Cleaning fee
Included
Bed linens
Included
Baby cot
€ -
Breakfast
Not included (€ - price p.p.p.n.)
Tourist tax
Included

1 Kookpuntloft

The interior design in black and white contrasts exudes calm and passion. If you like a lot of space, you will get four times the size of an average normal hotel room! The terrace of 8 m2 is ideal for enjoying a bottle of wine or champagne outside. This allows you to choose from the wine cellar, where still some bottles present.

Kookpuntloft
€ 120 till€ 150
Meet Peter
Your host at Loft 'Het Kookpunt'
Clock
Response time
Within a day
Contact me
To the website