Explore the Unusual
Book an amazing stay

Vivood Hotel Paisaje

Spain - Benimantell

€ 154
Price per room per night
Booking.com
Book this accommodation instantly To the website
General
Location
Conditions


Dit is werkelijk een paleisje in de Spaanse regio Alicante. Vivood Hotel heeft het concept dat je overnacht in alle luxe & design dat compleet geïntegreerd is in de natuur.

Nabij het plaatsje Benimantell, aan het meer van Guadalest, ligt Vivood Hotel Paisaje. En hier overnacht je in een Suite, Pool Suite of Premium Pool Suite. En vanuit alle kamers heb je een prachtig uitzicht over het ruige landschap.
Daarnaast zijn de kamers zeer ruim & licht ingericht en beschikken ze over airconditioning, TV en een eigen badkamer met uitzicht vanuit de douche op de omgeving. Er is dus 3 verschillende kamers, allemaal geschikt voor 2 personen. Maar sommige bieden extra luxe door een eigen terras en een eigen hot tub te hebben.

Het hotel biedt ook meerdere faciliteiten aan. Zo is er een infinitypool, restaurant en lounge bar en kan je overal gebruiken maken van de gratis WiFi.

Je kan met de auto hiernaartoe rijden en parkeren op de privé parkeerplaats. Het is erg leuk namelijk om een auto te huren, want dan kan je Benidorm, Alicante en andere leuke Spaanse dorpjes bezoeken.

To the website

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

1 Suite

There are 3 kinds of Suites, all suitable for 2 persons and have a beautiful view. The difference is that the Pool Suite has a private pool & jacuzzi and the Premium Pool Suite has a private pool, jacuzzi and extra large terrace.

Suite
€ 154