Explore the Unusual
Book an amazing stay

Private Mansions

Netherlands - Amsterdam

€ 365till€ 385
Price per room per night
Booking.com
Meet Booking.com
Your host at Private Mansions

Book this accommodation instantly To the website
General
Facilities
Location
Conditions


Op zoek naar een romantische overnachting in het centrum van Amsterdam? Zoek dan niet verder en boek een verblijf bij Private Mansions.

Private Mansions bevindt zich in het centrum van Amsterdam. De Dam ligt op 400 meter afstand en de belangrijkste winkelstraat, de Kalverstraat, op 200 meter.
Alle kamers bij deze accommodatie, zijn uniek en karakteristiek. Er zijn 3 kamers, die je kunt boeken, en wel de volgende:

'The Mayor Manor Kamer'. Deze suite is te vinden in een chique herenhuis met 3 verdiepingen. De kamer is zeer klassiek ingericht en is geschikt voor 2 personen. De kamer combineert authentieke elementen uit het begin van de 20e eeuw met een moderne elegantie. Dit creëert een bijzondere sfeer als je hier wilt overnachten. In de suite vind je een antiek koperen bad, een open haard, een volledig uitgeruste keuken en een ruime woonruimte.

'The Secret Chapel Kamer' is een plek vol met historisch erfgoed en goddelijke rijkdom. Maar dan wel met alle moderne gemakken die je in een luxe suite zou willen. De accommodatie wordt Secret genoemd, omdat het huis aan de buitenkant verborgen lijkt. Maar als je binnenstapt, stap je in een accommodatie vol met geschiedenis, je wordt er sprakeloos van. Dit was namelijk in de 18e eeuw een schuilkerkje voor Rooms-Katholieke mensen. Nu is het omgetoverd tot een waar paradijs. De suite heeft een kingsize bed, er wordt wel eens gezegd dat je dan Op het Altaar, zal slapen. Het hele huis staat tot je beschikking, het heeft een volledig uitgeruste keuken en een antiek, wit bad op pootjes.

Het is ook mogelijk om diverse behandelingen te krijgen, tijdens het verblijf in een Private Mansion. Zoals massages of een volledige hairstyling. Of er wordt een hamman/badhuis/spa-uitstapje georganiseerd. Dit is allemaal op aanvraag. Mocht je graag ontbijt of privémaaltijden willen, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Evenals pendeldiensten van/naar de luchthaven en roomservice.

Op 200 meter afstand bevindt zich een tramhalte met een rechtstreekse verbinding naar het Museumplein, waar je onder andere het Rembrandthuis vindt. Met de tram reis je in 6 minuten naar het centraal station van Amsterdam. De luchthaven Schiphol ligt op 20 km van de accommodatie.

To the website

Facilities

  • Wireless Internet / Wi-Fi

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

1 The Mayor Manor

Unwind in the Suite (35m2) and enjoy the pillow-top kingsize bed with silk linens. The bathroom features a vintage steel sink, an antique copper bathtub with an additional rain shower head. The Suite is suitable for 2 guests.

The Mayor Manor
€ 365 till€ 385

2 The Secret Chapel

Sleep on the Altar on a kingsize bed, in a 18th century old hidden church. This is the perfect, romantic getaway for 2 persons in Amsterdam. The church also has a kitchen and a bathroom with an authentic bath.

The Secret Chapel
€ 365 till€ 385