Explore the Unusual
Book an amazing stay

Happy Little Camper

Netherlands - Amersfoort

€ 399till€ 749
Price per accommodation per week
Unfortunately this room is not available on these dates.
Request an offer without obligation - How does it work?
General
Location
Conditions


Roadtrip! Dat is reizen en overnachten in één! Op zoek naar avontuur en nostalgie? Huur dan een hip retro VW busje en niets houdt je meer tegen!

Bij Happy Little Camper huur je comfortabele, hippe en robuuste VW campers. Ga op avontuur in een mooie omgeving en geniet van je vrijheid! Je beleeft ongetwijfeld veel plezier met één van onze klassiekers die in lang vervlogen tijden het straatbeeld tekenden.

Reizen met een retro VW busje heeft veel voordelen. Het rijden is de eerste kilometers misschien even wennen, maar de campers zijn relatief klein. Je parkeert makkelijk waar je maar wil. In steden, op de camping of gewoon in de vrije natuur. De campers zijn praktisch ingericht en je neemt met gemak alles mee wat je nodig hebt. En het mooie: je bent uitermate flexibel! Heb je een tof plaatsje ontdekt, dan blijf je lekker staan. Heb je zin om weer iets nieuws te ontdekken, dan trek je er zo weer op uit.

Je kunt voor jouw ultieme roadtrip kiezen uit 2 verschillende categorieën Volkswagen busjes: Vintage of Budget.

Ons charmante Vintage VW busje is de Volkswagen T2 Westfalia camper en kan zo op de cover van een magazine. Dit busje komt uit de jaren '70 en biedt slaapplekken voor 4 personen. Het busje is voorzien van een 2-pitskooktoestel, koelkast/box, wasbak met stromend water en 220 Volt aansluiting. Niet geschikt voor lange afstanden.

Het Budget VW busje is een Volkswagen T4 California. Dit busje is zuinig met een 2.4 5-cilinder dieselmotor en is voorzien van stuurbekrachtiging. Deze campers hebben een modern interieur met 4 slaapplaatsen, een standkachel, grote vers- en vuilwatertank en vele andere gemakken. De T4 is erg praktisch en betrouwbaar, ook voor lange afstanden en dat voor een scherpe prijs.

Je kunt de busjes ophalen in Amersfoort of in de Provence in Frankrijk.

Huur van de camper is inclusief pechhulp, sleephulp en vervangend vervoer in geheel Europa.
Voor de volledige voorwaarden kun je contact opnemen met Happy Little Camper.

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

1 Vintage Van

This van comes from the 70s and offers sleeping space for 4 people. The van is equipped with a 2-burner stove, fridge / box, sink with running water and 220 volt connection. The van is not suitable for long distances.

Vintage Van
€ 399 till€ 749

2 Budget Van

Budget Van
€ 399 till€ 699
Rien Tilstra
Meet Rien Tilstra
Your host at Happy Little Camper
Contact me
To the website