Explore the Unusual
Book an amazing stay

Romantic church Amsterdam

Netherlands - Amsterdam

€ 395
Price per room per night
Hans Wassmer
Book this accommodation instantly To the website
General
Facilities
Activities
Location
Conditions


Een onvergetelijke overnachting aan het altaar van dit unieke 18e eeuwse schuilkerkje gelegen in hartje Amsterdam mag u niet missen.

Ervaar een super romantische nacht in dit nieuw gerestaureerde kerkje met alle luxe voorzieningen. Voor een romantische huwelijksnacht of een geweldige ervaring!

Het Schuilkerkje bevindt zich achter in een verborgen straatje. Vanaf de buitenkant lijkt het een gewoon huis maar eenmaal binnen bevindt zich een kapel. Dit kerkje is in 1751 gebouwd als een zogenaamd 'schuilkerkje'.

U komt binnen in een halletje wat doorloopt naar een keukentje.

De slaapkamer/woonkamer is in het voormalige kappelletje. Een kingsize bed bevindt zich op het altaar van waaruit het prachtige hoge authentieke plafond te bewonderen is. Door de vele ramen is het een prachtige lichte ruimte, wat afgesloten kan worden met automatische gordijnen die bediend worden met een afstandsbediening. Vanuit het bed kan er naar een groot flatscreen TV/DVD gekeken worden. Er is draadloos internet en een uniek automatisch licht systeem wat in verschillende kleuren afgesteld kan worden.

Het Kerkje beschikt over centrale verwarming. Er is een klein keukentje met Nespresso apparaat, waterkoker, magnetron en een afwasmachine. Er is geen kook mogelijkheid. Van af de eerste verdieping kijkt u via de balustrade naar het altaar en de slaap kamer. Op deze verdieping bevindt zich ook een luxe badkamer met vloerverwarming, lig bad en douche, wasbak en toilet.

Het kerkje wordt verhuurd als een privé appartement, u heeft dus de beschikking over het hele appartement voor totale rust en privacy.

Het kerkje verschuilt zich in een steegje aan de Amstel, midden in het centrum van Amsterdam. Het is gelegen op een top locatie vlak achter het Rembrandtplein en op loopafstand van het Centraal Station, ander openbaar vervoer, en de Dam. Al is het centraal gelegen in het bruisende nachtleven van Amsterdam, eenmaal binnen zal er geen enkel geluidsoverlast zijn.

To the website

Facilities

  • Decent Sanitation
  • DVD-Player

Activities

  • Bicycle Rental
  • Boat Rental
  • Boat Trip
  • Cinema
  • Market
  • Museum
  • Wellness Center
  • Zoo

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

1 Shelterchurch

A king-size bed is on the altar. There are automatic curtains. From the bed can be looked at a large flat screen TV / DVD. CV available, kitchenette with Nespresso coffee machine, kettle, microwave and dishwasher. There are no cooking facilities. Luxurious bathroom with underfloor heating, bath and shower, sink and toilet. Suitable for up to 2 people.

Shelterchurch
€ 395