Explore the Unusual
Book an amazing stay

Gli Asini Felici Safari tents

Italy - Uzzano

€ 600till€ 750
Price per room per week
Unfortunately this room is not available on these dates.
Request an offer without obligation - How does it work?
General
Facilities
Activities
Location
Conditions
Other info


U wilt kamperen maar heeft geen zin in de rompslomp van het meenemen van alles wat daarvoor nodig is? Denk dan eens aan een vakantie in een safaritent in Toscane. Gli Asini Felici biedt u  een safaritent, die volledig  is ingericht voor 2-4 personen. De tent heeft een oppervlakte van 56 m2.

De tenten zijn stijlvol ingericht met vintage meubels. Er staat een tweepersoons hemelbed en een stapelbed, gescheiden door een kastwand. Er is een eethoek, een terrasset en ook een kleine keuken met stromend water, elektriciteit, een koelkast en potten en pannen. U hoeft dus zelf niets mee te nemen. Alles voor een heerlijke kampeervakantie  is aanwezig voor 4 personen. Elke kampeerplek is bovendien volledig omheind. Toiletten en douches voor gezamenlijk gebruik bevinden zich op ca. 200 meter.    

De boerderij ''Gli Asini Felici'' (De Gelukkige Ezels) ligt midden tussen de wijnvelden, olijfgaarden en bosse n tegen de uitlopers van de Apenijnen op circa 450 meter hoogte met een prachtig uitzicht over het dal van Pescia en Uzzano (provincie van Pistoia). U kunt zelfs Lucca zien en Monte Serra, waarachter Pisa ligt en bij helder weer kunt u zelfs een glimpje van de zee waarnemen.

Facilities

  • Barbecue
  • Decent Sanitation
  • Pool (Outdoor)

Activities

  • Beach
  • Golf course
  • Museum
  • Thermal Pools

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

Other info

Pets
Allowed
Disabled people
No extra facilities for disabled people
Deposit
€ 150
Cleaning fee
Included
Bed linens
Not included (€ 15)
Baby cot
Not available
Breakfast
Not included (€ - price p.p.p.n.)
Tourist tax
Included

1 Safari tent

The tents are stylishly decorated with vintage furniture. There is a double four-poster bed and a bunk bed, separated by a wall cabinet. There is a dining area, a terrace and also a small kitchen with running water, electricity, refrigerator, and pots and pans. Everything is there for 4 persons. Each camping plot is also fully fenced.

Safari tent
€ 600 till€ 750
Meet Doesjka Korthals
Your host at Gli Asini Felici Safari tents
Contact me
To the website