Explore the Unusual
Book an amazing stay

Haystack De Langenberg

Netherlands - Rijssen

€ 75till€ 125
Price per accommodation per night
Mevr. M. Holstege
Book this accommodation instantly To the website
General
Facilities
Activities
Location
Conditions


De Reggehooiberg is een nieuwe vorm van accommodatie in de Reggestreek en uniek in Nederland. De Reggehooiberg is een luxe vakantiewoning in de vorm van een hooiberg zoals die in de vroegere jaren op het platteland van de Reggestreek te vinden waren. Van binnen echter is de hooiberg voorzien van alle gemakken.

Op De Langenberg liggen de Reggehooibergen afgezonderd van de andere gebouwen. De accommodaties hebben een rustige en ruime plek.

De 2 hooibergen zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. Op de begane grond bestaat de hooiberg uit een L-vormige woonkamer met open keuken, voorzien van een oven/magnetron en vaatwasser binnen handbereik.

In de badkamer kunt u weldadig ontspannen in een stoomdouchecabine. Openslaande tuindeuren geven vanuit de woonkamer toegang tot het terras waar u van de landelijke rust kunt genieten. In de woonkamer brengt een wenteltrap u via een kleine vide naar twee sfeervol ingerichte slaapkamers (2 en 3 pers).

'De Langenberg' ligt midden in een prachtig stukje Twente, op een steenworp afstand van het Hollands-Schwarzwald. De Rijsserberg en Friezenberg bieden een heerlijk uitzicht over de heidevelden.

Dit bijzonder mooie natuurreservaat biedt de sportieve fietser of wandelaar uitgebreide mogelijkheden door goede fiets- en wandelpaden. In de directe omgeving van 'de Langenberg' vindt u diverse mogelijkheden voor vertier.

De huisjes zijn gebouwd in vorm van een hooiberg. Op de hoeken staan vier robuuste houten palen. Ook wel roeden genoemd, met daartussen wanden van dikke, donkere planken in potdekselbetimmering en bovenop een rieten dak.

De Reggehooibergen zijn ontworpen in opdracht van Stichting Ontdek de Reggestreek. De bouw is mede mogelijk gemaakt met behulp van de Europese subsidieregeling en de Provincie Overijssel.

To the website

Facilities

  • Barbecue
  • Bicycle Rental
  • Campfire
  • Charging Point E-Bikes
  • Midget Golf

Activities

  • Bowling
  • Horse Riding
  • Museum
  • Swimming Pool
  • Theme park

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

1 Haystack 'Long Mountain'

On the ground floor there is an L-shaped living room, a kitchen and a bathroom with shower and toilet.
Through the double doors you arrive to the beautiful terrace with lounge chairs. In the living room a spiral staircase brings you to two attractively furnished living rooms. Enjoy in country style.

Haystack 'Long Mountain'
€ 75 till€ 125