Explore the Unusual
Book an amazing stay

KunstKeten

Netherlands - Verschillende locaties in Drenthe

€ 150
Price per room per night
Unfortunately this room is not available on these dates.
Request an offer without obligation - How does it work?
General
Activities
Location
Conditions


Wild kamperen in Nederland, in een bijzondere accommodatie! Er is nu een mogelijkheid om echt te genieten van de rust in de vrije natuur, in Drenthe. Je overnacht in een KunstKeet op de mooiste plekjes. Weg van de massa kan je een nacht of weekend verblijven in een artistiek vormgegeven accommodatie.

Bij de formule KunstKeten is niet alleen de accommodatie uniek, maar juist de locatie in de natuur maakt het verblijf extra bijzonder. Zo kan je overnachten op een afgelegen plek in het Boswachterij Gieten – Borger, aan een ven, bij het Loomeer of in de Hunzevallei. Het is een bijzonder concept om alleen, samen met je partner of met je familie of vrienden te beleven. Ook voor kinderen is het een groot avontuur om in de natuur te verblijven. Samen met de boswachter zijn 11 locaties uitgekozen waar je mag overnachten.

Het logeren in een bijzondere mobiele accommodatie zorgt voor een belevenis. De KunstKeten hebben alle vier een eigen gezicht. Door de vorm, inrichting en aankleding met kunst komt de gast bij elk verblijf voor een verrassing te staan. Samen met de beeldend kunstenaars wordt er steeds gezocht naar het verder ontwikkelen van de binnen en buitenkant. Met andere woorden “wordt vervolgd……”

Enthousiast geworden? Neem dan contact op via de telefoon met KunstKeten of doe een aanvraag en zij zullen je graag helpen met het kiezen van de locatie die het beste aansluit bij jouw wensen.

Activities

  • Bicycle Routes
  • GPS tour
  • Mountainbiking
  • Walking Routes

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

1

.

€ 150

2

€ 150

3


€ 150

4

€ 150
Meet Greet Oosterhuis
Your host at KunstKeten
Contact me
To the website
0592-261317