Explore the Unusual
Book an amazing stay

Swedish Treehouse

Sweden - Vansbro

€ 245
Price per accommodation per week
Tim van Oerle
Book this accommodation instantly To the website
General
Facilities
Activities
Location
Conditions
Other info


Deze authentieke boomhut is gesitueerd in de wildernis van Zweden. Hier kan je het avontuur aangaan en een unieke natuurervaring opdoen. De boomhut, ook wel natuurhuisje genoemd, heeft een tweepersoonsbed in een soort bedstee. Er zijn genoeg opbergmogelijkheden voor je spullen. In de boomhut is het ook mogelijk om eten te bereiden, want er is namelijk een kleine aanrecht en ook een koelkast. Daarnaast is er een kleine tafel met twee stoelen.

Verblijven in een de boomhut is ook geschikt voor gezinnen, informeer naar de mogelijkheden.

Hoe kan je het Zweeds Natuurhuisje het best bereiken? Vanaf vliegveld Eindhoven kan je de vliegtuig pakken naar Skavsta. Vanaf het vliegveld Skavsta kan je de bus pakken en het beste uitstappen bij busstop: Dala_jarna. De eigenaar van het Zweeds natuurhuisje komt je dan ophalen.

Fietsenhuur is mogelijk voor 17 euro per fiets per dag, tevens is er zowel een toilet als douche en keuken aanwezig in een bijgebouw.

Het is ook mogelijk om met een groep hier te verblijven. Niet iedereen zal in de boomhut passen, maar er staan twee natuurhuisje op hetzelfde stuk grond als de boomhut. Dus dan slapen jullie toch in de buurt van elkaar.

Op ongeveer 15 minuten rijden is een supermarkt, een toeristeninformatiepunt en internet verkrijgbaar. Er is parkeermogelijkheid in de buurt van de boomhut. De boomhut is goed te bereiken met een 'normale' auto. Maar het is wel aan te raden om eind september en oktober winterbanden te gebruiken vanwege eventuele sneeuw/vorst.

Dalarna is één van de mooiste plekjes van Zweden! Stilte, ruimte, en de prachtige natuur zijn vanzelfsprekend in dit deel van Zweden.

De eigenaren van het Zweedse natuurhuisje hebben veel kennis opgedaan over dit gedeelte van Zweden. Zodat zij kunnen helpen dat jullie vakantie onvergetelijk wordt en jullie alle mooie plekjes zullen zien van de omgeving.
In de zomer kan je in de omgeving goed vissen, zwemmen, eindeloos wandelen en 's avonds rond een kampvuurtje zitten. Maar als je de kou op zoekt in de winter, dan kan je hier heel goed schaatsen, skiën en langlaufen.

Stel dat je een lange wandeltocht gaat maken, eventueel voor meerdere dagen, dan kan dit met begeleiding en overnacht je in de vrije natuur. Ook begeleide (meerdaagse) kanotochten behoren tot de mogelijkheden. Dan overnacht je op unieke eilandjes. Dit kan ook met een groep (max. 10 personen).

In de buurt ligt Borlange. In deze stad staat een groot winkelcentrum, waar goed gewinkeld kan worden. Het grootste berenpark van Europa ligt in Orsa en is zeker het bezoeken waard.

Maar zoals al gezegd, kan je in de winter ook genoeg doen in Zweden. Want ook ijsvissen en sneeuwscooter-tochten zijn populaire bezigheden hier. En wist je dat de Kerstman in dit gedeelte van Zweden woont? In Santaworld woont Santa Claus en in de zomer wonen hier trollen en feeën.

LET OP: De verplichte energiekosten van €50 per week komen nog bij de prijs.

To the website

Facilities

 • Bicycle Rental
 • Parking (Free)
 • Swimming Lake
 • Tourist Information

Activities

 • Canoeing
 • Fishing
 • Golf course
 • Jeepsafari
 • Nature Park
 • Skiing
 • Swimming Pool
 • Walking Routes
 • Zoo

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

Other info

Opened
April till October
Pets
Not allowed
Disabled people
Not suitable for disabled people
Cleaning fee
Included
Bed linens
Not included (€ 10)
Baby cot
Not available
Breakfast
Not available
Tourist tax
Included

1 Treehut

The treehouse has a double bed in a sort bedstead. There are storage options, a small sink and a fridge available in the hut. Plus a dining table with two chairs. In a building nearby, you can make use of a kitchen and a shower and toilet.

Treehut
€ 245