Explore the Unusual
Book an amazing stay

The Hidden House

Netherlands - Uffelte

€ 275till€ 400
Price per room per weekend
Janneke van den Engel
Book this accommodation instantly To the website
General
Facilities
Activities
Location
Conditions
Other info


Let op: Het Hidden House is alleen buiten vakantieperiodes en buiten weekenden, te huur voor 1 nacht.

Het Hidden House, een kunstzinnig, comfortabel verhuurverblijf voor iedereen die wil worden verrast. Even weg van de wereld, cocoonen onder de grond. Neem dvd's mee want u heeft uw eigen bioscoop!

In het Hidden House zijn 6 slaapplaatsen. Er zijn twee slaapkamers met beide boxspringbedden (2 x 80 x 200). Logés kunnen op de slaapbank. Voor een derde kind wordt in één van de slaapkamers een matras bijgelegd. De twee slaapkamers zijn gescheiden van een badkamer met douche, wasbak en toilet.

In de ruime woonkamer kijkt u tv/dvd via de beamer op groot scherm. De keuken is voorzien van alle benodigde inventaris, een combimagnetron en een vaatwasser. Buiten kunt u genieten van het zonnetje in een heerlijke loungeset.

Uw logeeradres ligt midden in een prachtig, gevarieerd natuurgebied 'het Holtingerveld'. (Uitgeroepen tot beschermd gebied!) In de receptie liggen wandel- en fietsroutes voor u klaar. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt in Havelte (5 km).

Het Hidden House is ontworpen door de beroemde kunstenaar Teun Hocks. Hij exposeert veel in New York en is daar enorm populair. Het Hidden House is een ontwerp om trots op te zijn en het is een uniek logeer adres. De gast moet vooral verrast worden. Het verleden tekent zich buiten af. Een oude plaggenhut in Drenthe. Dan treedt u het hutje binnen en gaat vervolgens via een wenteltrap naar het heden! Daar waar u niets meer merkt van alle armoede uit het verleden!

De leuke plaatsen, zoals Havelte, Meppel en Steenwijk zijn goed te bereiken vanaf hier. Ook een bezoekje aan de Hunebedden mag niet ontbreken!

Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.

To the website

Facilities

  • Decent Sanitation
  • DVD-Player
  • Playground

Activities

  • Bicycle Rental
  • Bicycle Routes
  • Museum
  • Nature Park
  • Swimming Pool
  • Walking Routes

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

Other info

Pets
Not allowed
Disabled people
No extra facilities for disabled people
Check-in
15:00 hours
Check-out
11:00 hours
Cleaning fee
Not included, mandatory (€ 55)
Bed linens
Not included (€ 10)
Baby cot
€ 8
Breakfast
Not available
Tourist tax
Included

1 The Hidden House

Two bedrooms with double beds (2 x 80 x 200), sofa bed, extra mattress available for a child, bathroom with shower, sink and toilet, living room, TV / DVD with the projector on a large screen, kitchen with all appliances, dining table and chairs, dishwasher, microwave. Suitable for up to 6 people (and a child)

The Hidden House
€ 275 till€ 400