Explore the Unusual
Book an amazing stay

Vistamare Villa

Netherlands - Ouddorp

€ 127
Price per accommodation per night
Aan Zee Vakantiehuizen
Book this accommodation instantly To the website
General
Location
Conditions


In het Zuid-Hollandse Ouddorp, middenin de duinen, ligt de prachtige vrijstaande vakantievilla Vistamare Villa Comfort. De ruime moderne villa met grote veranda is zo ontworpen dat deze mooi in de ruwe duinomgeving past.

De vakantiewoning ligt op het resort Punt West op een natuurrijke en rustige plek. De binnenkant isprachtig afgewerkt en voorzien van alle luxe die je van een vakantievilla magverwachten. Er zijn drie slaapkamers met tweepersoons bedden waarvan een kamer een en-suite badkamer heeft, een tweede badkamer, een open keuken met inbouwapparatuur en smaakvol meubilair. Er is zelfs een houtkachel aanwezig voor de koudere avonden. Via de openslaande deuren loop je het terras op waar je vanaf het tuinmeubilair kunt genieten van de omliggende natuur. De villa is geschikt voor zowel families met jonge als oudere kinderen, en volwassen vriendengroepen. De andere villa’s liggen op redelijke afstand wat je voldoende privacy geeft tijdens je verblijf.

Het nieuwe resort Punt West is een luxe vakantiepark aan het Grevelingenmeer op het eiland Goeree-Overflakkee. Er is een beachclub aanwezig met bar en restaurant, diverse wellness faciliteiten, gratis Wifi en een privéstrand. In de omgeving van het resort kan je allerlei leuke activiteiten ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan powerkiten, met een kitebuggy over het strand racen of zeilen op het meer. Kinderen kunnen lekker spelen, zwemmen en vliegeren. Je kunt in de buurt zelfs surflessen nemen. Vuurtoren Westhoofd is één van de twee bemande vuurtorens van Nederland, en deze kan je gratis bezoeken.

Vanaf het resort kan je ook makkelijk Zeeland verkennen, en natuurlijk ook het vaste land van Zuid-Holland ontdekken. Natuurliefhebbers zullen een verblijf in dit vakantiehuis middenin de duinen fantastisch vinden; er is volop gelegenheid om te wandelen over de stranden, te fietsen door de natuurgebieden en leuke dorpjes te ontdekken.

To the website

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

1 Villa at the beach

Villa at the beach
€ 127