Explore the Unusual
Book an amazing stay

Watervilla De Roerdomp

Netherlands - Goengahuizen

€ 104
Price per accommodation per night
Aan Zee Vakantiehuizen
Book this accommodation instantly To the website
General
Location
Conditions


Voor een heel bijzondere vakantie op het water, middenin de Friese natuur, boek je vakantiehuis Watervilla de Roerdomp. De prachtige op zichzelf gelegen luxe villa is in de zomer enkel per boot te bereiken en ligt te midden van een rustig natuurgebied omringd door water en de natuur. Vanuit bijna iedere plek in de villa heb je een werkelijk spectaculair uitzicht.

De villa heeft drie slaapkamers met elkeen eigen badkamer, en er is zelfs een sauna aanwezig. Het interieur is chique en modern, en de grote glazen puien brengt het buitengevoel echt naar binnen.De grote keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur en nodigt uit om lekker te koken. In de keuken staat een ontbijtbar en in de woon- en eetkamer staat een grote eettafel. Rondom de villa ligt een veranda waar je de hele dag door van de zon kunt genieten.

Vanaf de haven waar je je auto parkeert vaar je binnen 10 minuten naar de watervilla in het merengebied Wijde Ee. In de winter, bij ijs op het water, kan de sloep niet worden gebruikt maar kan je zelf naar de villa lopen. Boodschappen kan je gemakkelijk bestellen en voor een kleine meerprijs bij de villa laten bezorgen. Behalve genieten van de rust, de natuur en het water om je heen kan je deze ook zelf gaan verkennen met je eigen elektrische sloep voor zes personen. Voor de sloep heb je overigens geen vaarvergunning voor nodig. Vanuit de villa en vanaf het water heb je prachtige uitzichten op de weilanden en zie je tal van vogels en dieren.Het Friese stadje Grou is al binnen 15 minuten te bereiken.

Watervilla de Roerdomp is geschikt voor maximaal zes personen. Wil je hier graag met een grotere groep verblijven? Dan kan je de nabijgelegen Watervilla de Blauwe Reiger ook huren.

To the website

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

1 Watervilla

Watervilla
€ 104