Explore the Unusual
Book an amazing stay

Watervilla

Netherlands - Goengahuizen

€ 104
Price per accommodation per night
Aan Zee Vakantiehuizen
Book this accommodation instantly To the website
General
Location
Conditions


Natuurliefhebbers zullen in Watervilla de Blauwe Reiger de ultieme vakantie beleven. Deze uiterst luxe villa op het water van natuurgebied Wijde Ee in Friesland is een unieke plek voor een vakantie waarbij je bent omgeven door rust en de natuur. De villa heeft twee lagen met drie slaapkamers met en-suite badkamers, een luxe keuken met inbouwapparatuur, een grote eettafel en ruime woonkamer met kachel.

De villa heeft grote glazen ramen waarmee je een prachtig uitzicht over het natuurgebied hebt. ’s Ochtends en ’s avonds geniet je hier van ongelooflijk mooie zonsopgangen en ondergangen. De villa is ingericht met modern, stijlvol en comfortabel meubilair en bedden. Rondom de hele villa ligt een veranda, met meubilair, om ook buiten van het mooie weer te genieten. In de villa is tevens een sauna aanwezig, en natuurlijk Wifi-internet. Boodschappen kunnen worden bezorgd aan de villa.

Watervilla de Blauwe Reiger is het hele jaar door te huren waardoor je alle jaargetijden van dichtbij kunt aanschouwen. Door de openslaande deuren kom je uit op de veranda waar je allerlei vogels kunt spotten. De rust is hier bijna overweldigend en je geniet hier van absolute privacy. De enige geluiden die je hoort komen van het wateren de vogels.

Om bij de watervilla te komen vaar je ongeveer 10 minuten met een elektrische sloep vanaf de haven waar je de auto parkeert. Met de sloep kan je ook het water verkennen, en je kan zelfs binnen 15 minuten naar het stadje Grouvaren – een typisch Fries dorp een karakteristiek dorpskern.

De villa is geschikt voor maximaal zes personen, maar als je een grotere groep hebt kan je ook de naastgelegen watervilla De Roerdomp erbij huren. Als je hier eenmaal een keer vakantie hebt gevierd wil je graag zo snel mogelijk weer terugkomen.

To the website

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

1 Watervilla

Watervilla
€ 104