Explore the Unusual
Book an amazing stay

Sleeping in an old wind mill in Oost-Vlaanderen

Belgium - Oombergen

€ 618
Price per room per week
Belvilla
Book this accommodation instantly To the website
General
Location
Conditions


Deze oude molen is een unieke plek om even helemaal tot rust te komen. Te midden van de Vlaamse Ardennen staat deze van oorsprong graanwindmolen genaamd ‘De Nieuwpoortmolen’. De in vervalling geraakte molen is prachtig gerestaureerd, doch zonder wieken, en doet nu dienst als vakantiewoning met een ongekende privacy. Zo kan je vanuit de serre, of vanaf het buitenterras, genieten van het uitzicht over het mooie landschap en de omringende natuur. De zonsondergangen zijn werkelijk spectaculair.

Behalve genieten van de natuur en de rust is er in de omgeving van Oombergen genoeg te doen. Cultuurliefhebbers kunnen het Romeins museum in Velzeke bezoeken, of de abdijruïne in Ename. Brussel, Brugge en Gent liggen op slechts korte afstand en zijn ideale bestemmingen voor een dagje uit. En er zijn talloze fiets- en wandelroutes uitgestippeld. Er is ook veel informatie over uitstapjes en activiteiten in de woning aanwezig.

De molen biedt plek aan 5 personen, en heeft een ruime keuken voorzien van alle gemakken. De badkamer en toilet bevinden zich beneden, dus houd rekening met het op- en aflopen van trappen.

To the website

Cancellation policy

This accommodation uses their own cancellation policy, contact the host for more information.

1 Holiday home for 5 people

Holiday home for 5 people
€ 618